HubSpot-cookiebanner Sådan tilføjer du et HubSpot-cookiebanner med iubenda

Med iubendas Privacy Controls and Cookie Solution er det nemt at tilføje et HubSpot-cookiebanner til din hjemmeside. Du skal blot følge disse trin – så er du oppe at køre på ingen tid!

Hvordan tilføjer jeg et cookiebanner i HubSpot?

For at tilføje et cookiebanner i HubSpot skal du blot oprette en JavaScript-fil med iubenda-kode, vedhæfte den til din sideskabelon og indsætte den på alle relevante sider.

Her kan du se, hvordan du gør – trin for trin ⬇️

Trin 1: Opret en ny JavaScript-fil til iubendas Privacy Controls and Cookie Solution

1. Gå til din HubSpot-konto:
    • Klik på Markedsføring > Designværktøjer.
Hubspot-cookiebanner
  1. Opret ny fil:
    • Klik på Fil > Ny fil i sidepanelet. (Du skal muligvis klikke på mappeikonet først.)
    • Vælg JavaScript i rullemenuen “Hvad vil du gerne bygge i dag?”
    • Klik på Næste.
cookiesamtykkebanner
  1. Navngiv din fil:
    • Indtast et navn til dit script i feltet Filnavn.
  1. Vælg filplacering:
    • Klik på Skift under Filplacering, og vælg en mappe.
    • Klik på Opret.
hubspot-cookies
  1. Indtast iubenda-koden:
    • Indsæt iubenda Privacy Controls and Cookie Solution-koden i editoren.
    • Hvis ESLint viser advarsler eller fejl, skal du bruge knappen Vis output for at se dem.
    • Klik på Udgiv ændringer, når du er færdig.
hubspot-cookiebanner
❗️
Mangler du et cookiebanner?

Med vores brugervenlige generator kan du hurtigt og nemt generere et gratis cookiebanner, som overholder alle gældende krav og regler.

👉 Generér et gratis cookiebanner til HubSpot nu!

Trin 2: Tilknyt iubendas Privacy Controls and Cookie Solution til en skabelon

1. Find din skabelon:
    • Brug søgevinduet i venstre side til at vælge den skabelon, du vil opdatere.
  1. Rediger skabelon:
    • Klik på fanen Rediger i fremviseren i højre side.
    • Klik på Tilføj, og vælg dit iubenda-script under Tilknyttede JavaScript-filer.
    • Klik på Udgiv ændringer for at afslutte.
hubspot-cookiebanner

Trin 3: Indsæt iubendas Privacy Controls and Cookie Solution på HubSpot-sider

1. Sådan får du adgang til filens offentlige URL:
    • Find dit script i sidepanelet, og klik på Handlinger > Kopiér offentlig URL.
  1. Tilføj script til alle sider på et domæne:
    • Gå til Indstillinger: Klik på indstillingsikonet i hovednavigationslinjen.
    • Naviger til siderne på din hjemmeside: Vælg Hjemmeside > Sider i sidepanelet.
    • Vælg dit domæne: Vælg et domæne i rullelisten, eller indstil den til alle domæner.
    • Tilføj dit script: Indsæt script-tagget med din offentlige URL i sidefods-HTML.

Eksempel:

<!-- start iubendaCookieSolution.js Do Not Remove -->
    <script src='insert your file's public URL here'></script>
    <!---End iubendaCookieSolution.js-->
    • Klik på Gem.
  1. Tilføj script til en individuel side:
    • Rediger din side: Gå til Markedsføring > Hjemmeside > Hjemmesidesider eller Landingssider. Hold musen over en side, og klik på Rediger.
    • Sideindstillinger: Klik på fanen Indstillinger og derefter på Avancerede indstillinger.
    • Indsæt dit script: Indsæt script-tagget med din offentlige URL i sidefods-HTML.

Eksempel:

<!-- start iubendaCookieSolution.js Do Not Remove -->
    <script src='insert your file's public URL here'></script>
    <!---End iubendaCookieSolution.js-->
    • Klik på Opdater øverst til højre for at anvende dine ændringer.

Det var det hele! Du har nu tilføjet et cookiebanner til din HubSpot-hjemmeside med iubenda.

Husk, at det er vigtigt, at din hjemmeside er opdateret med de nyeste standarder for beskyttelse af personoplysninger. Hvis du har flere spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte os. God fornøjelse med opdateringen af din hjemmeside!

FAQ

Hvorfor kan jeg ikke set mit cookiebanner i HubSpot?

Der kan være flere forskellige årsager til, at dit cookiebanner, også kaldet et cookiesamtykkebanner, ikke vises i HubSpot:

• JavaScript-filen, der indeholder iubendas Privacy Controls and Cookie Solution, er muligvis ikke korrekt oprettet eller offentliggjort.
  • Scriptet er muligvis ikke korrekt knyttet til din skabelon eller inkluderet på HubSpot-siderne.
  • Din browsers cache skal muligvis renses.

Hvis du vil tilføje et cookiesamtykkebanner i HubSpot, skal du følge disse trin: Først skal du oprette en JavaScript-fil og indsætte iubenda-koden i den. Derefter skal du vedhæfte denne fil i din hjemmesideskabelon. Endelig skal du sørge for at inkludere dette script på alle relevante sider på din hjemmeside ved at følge de detaljerede instrukser ovenfor for at integrere din Privacy Controls and Cookie Solution fra iubenda på din hjemmeside.

Formålet med HubSpot-cookies er at registrere, hvordan dine besøgende bruger din hjemmeside. Disse indsamlede data kan omfatte viste sider, den tid, de har brugt på din hjemmeside, og hvordan de er ankommet til din hjemmeside. HubSpot bruger disse data til analyseformål og personlig markedsføring, så du kan forstå og engagere dit publikum mere effektivt.