Cookieløsning – installationsvejledning til brugerdefineret hjemmeside

Det er nemt at installere cookieløsningen på en brugerdefineret hjemmeside!

Når du har konfigureret løsningen, som du ønsker, og aktiveret din lovpligtige cookiepolitik (valgfrit, hvis du har din egen brugerdefinerede politik), skal du blot kopiere kodestykket til cookieløsningen fra dit dashboard og indsætte det i < head>-tagget i din hjemmesides HTML som det første element.

Kopiér kodestykket til cookieløsningen

💡 Foretrækker du video? Se vores korte videovejledning om basisopsætning af en cookieløsning. Bemærk: Vejledningen udføres via en WordPress-hjemmeside, men bruger samme manuelle installationsmetode som beskrevet ovenfor.

⚠️ Advarsel

Efter installation skal du huske at konfigurere forebyggende blokering,da dette er et krav i EU-lovgivningen. I denne vejledning kan du finde forskellige metoder til forebyggende blokering samt de fulde instrukser.